Renz

Objectief nieuws: Op 5 oktober 2015, net aan het begin van het nieuwe circus seizoen heeft, de belastingdienst een groot deel van de roerende zaken van circus Herman Renz in beslag genomen en afgevoerd.

Volgens de directeur van Circus Renz Milco Steyvers, op het plaatje zie je hoe hij tijdens het afvoeren van zijn spulletjes wordt geïnterviewd, heel naar dat dit gebeurd net aan het begin van het nieuwe seizoen, er was net € 20.000,- afgelost en de lopende verplichtingen werden keurig nagekomen. Circus Renz is de afgelopen 20 jaar ook al haar verplichtingen keurig nagekomen maar door onverwachte verandering en defacto forse verhogingen in de loonbelastingtarieven voor seizoenwerkers en de accijns op diesel, voor een circus zo’n beetje de belangrijkste kosten posten was onverwacht in vrij korte tijd een schuld van € 130.000,- ontstaan.

Commentaar:

Als het hooggeëerd publiek niet naar het circus wil komen,  laat dan de dompteur dreigend met zijn zweep ze de tent in drijven.

Wordt er om de clowns niet gelachen dan zet het orkest wat harder in, de spreekstalmeester blijft roepen hoe mooi toch alles is.

Wie de recette niet betaald noem je profiteur en mag niet zonder betalen langs de sterke man.

Arme Milco, je bent maar een clown, hoe kun jij nu weten hoe je een circus draaiend houdt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s