Weet je, ze zeggen wel eens dat alles, zelfs de meest verschrikkelijke dingen vaak toch ergens goed voor zijn, dat alles zin heeft in de evolutie of dat het de wil van de almachtige is, het is maar wat je er van denkt.

Wat ik denk is dat dat in elk geval zeker ook voor die 6 miljoen joden helemaal waar is. Dat het een foute gedachte is te denken dat die zes miljoen vermoorde mensen voor niets zijn gestorven. Integendeel, die zes miljoen slachtoffers van de Duitse staat zullen tot in de eeuwigheid als een zwarte schaduw in ons collectieve geheugen blijven rondspoken om ons te waarschuwen voor de ongelooflijke slechtheid van de staat.

Het godwinnetje is inmiddels door de aanhangers van het overheids-collectivisme bedacht om iedereen die in een discussie aan de hand van de joden vervolging wil laten zien hoe slecht zelfs een democratische staat uiteindelijk kan uitpakken, de mond te snoeren. De holocaust er bij slepen is niet netjes, dan heb je kennelijk geen betere argumenten. Als je de holocaust erbij haalt om op de gevaren van blind vertrouwen in de overheid te wijzen dan ben jij eigenlijk de fascist.

illegaal-loesje

Maar vergeet alsjeblieft het godwinnetje, sleep de joden er zo snel mogelijk bij in elke discussie waarin een of andere onbenul beweerd dat “onze overheid” het zo goed met ons voor heeft en dat alles wat de staat uitvreet deugt omdat wij dat nou eenmaal democratisch met zijn allen hebben afgesproken, laat die zes miljoen joden niet voor niets gestorven zijn.

Nie wieder, roep het maar op 5 mei, nie wieder. Maar het is al bijna weer zover. De organisatoren van die 5 mei farce, die ons op schaamteloze wijze een rad voor ogen draaien als zou er in Nederland nog enige serieus te nemen vrijheid bestaan, de bedenkers van die vijf mei farce zijn alweer druk bezig met het bijna eindeloos oprekken van de macht van het ambtenarenapparaat, het aan de zijlijn zetten van de rechter en, wie had het ooit gedacht, het schaamteloos openen van concentratiekampen, precies zo als die andere overheid dat 70 jaar geleden deed, buiten het eigen grondgebied. Zeg straks niet dat je het niet hebt geweten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s